Naples. Monikäyttöinen kassi

4,40 

Tämä monitoimilaukku on erinomainen valinta yrityslahjaksi tai mainoslahjaksi. Laukku on valmistettu kestävästä 600D-materiaalista, joka tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen käyttää. Laukussa on kaksi käytännöllistä etutaskua, joihin voi säilöä esimerkiksi avaimia, puhelinta tai muita pikkutavaroita. Laukun olkahihna on säädettävä, joten sen pituus on helppo säätää käyttäjän tarpeiden mukaan.

Tähän olkalaukkuun on mahdollista tehdä siirtokuvapainatus, joka mahdollistaa yksityiskohtaisen ja kestävän painatuksen sen kanteen. Siirtokuvapainatuksen avulla laukkuun voidaan lisätä haluttu logo, teksti tai kuva, mikä tekee siitä tehokkaan markkinointityökalun yrityksille.

Laukun mitat ovat noin 400 x 300 x 90 mm, joten se sopii hyvin monenlaiseen käyttöön. Laukku on käytännöllinen valinta esimerkiksi työmatkoille, vapaa-ajan aktiviteetteihin tai ostosten kantamiseen. Laukku on myös helppo säilyttää, sillä sen mitat ovat 0,47 x 0,38 x 0,38 metriä. Tämä monitoimilaukku siirtokuvapainatuksella on tyylikäs ja käytännöllinen valinta, joka sopii monenlaiseen käyttöön.

Valitse väri

Beige

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ