Naisten Hybrid villakangastakki

299,95  alv 0%

Tämä hybriditakki painatuksella on yhdistelmä klassista villaa ja teknisiä ominaisuuksia, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin yrityslahjaksi työhön kuin vapaa-aikaan. Takki suljetaan vetoketjulla ja siinä on moderni kaulus, piilotettu etuosa, rintatasku ja hienot ompeleet. Sivutaskut ovat kätevät ja ne suljetaan vetoketjulla.

Takin materiaali koostuu 60% villasta, 25% polyesteristä, 10% viskoosista ja 5% muusta materiaalista. Takin vuori on 100% polyesteriä. Takin edessä on kaksisuuntainen YKK-vetoketju, joka takaa helpon käytön. Rinta- ja povitaskut suljetaan vettähylkivillä YKK-vetoketjuilla. Takissa on myös heijastavat yksityiskohdat edessä ja takana, jotka lisäävät turvallisuutta pimeässä liikuttaessa.

Takki on saatavilla XS-XXL ko’oissa ja siinä on hyvin istuva pituus. Takki sopii niin töihin kuin vapaa-ajan käyttöön. Takin kauluksessa on magneettinappi, joka pitää sen yläosan hyvin paikallaan. Takin helmassa on halkio takana, joka lisää liikkumisvapautta. Takin povitasku on käytännöllinen lisä, johon voi säilöä tärkeitä tavaroita.

Takkiin on mahdollista tehdä haluttu logo tai teksti painatuksella tai brodeerauksella, mikä tekee siitä mainion yrityslahjan tai mainoslahjan. Tämä hybriditakki on tyylikäs, käytännöllinen ja monipuolinen valinta jokaiselle, joka arvostaa sekä tyyliä että teknisiä ominaisuuksia.

KOKO

s

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ