Marinointisetti

25,00  alv 0%

Pieni valurautainen marinointisetti, jolla voidaan pitää marinointikastikkeet lämpöisinä. Mukana tulee käytännöllinen harja. Täydellinen lahja BBQ-harrastajalle.

Marinointisetti on täydellinen yrityslahja jokaiselle ruoanlaitosta ja ruokailua arvostavalle henkilölle. Tämä laadukas setti sisältää kaiken tarvittavan herkullisten marinointien tekemiseen kotona, ja se on pakattu tyylikkääseen lahjarasiaan.

Setti sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun marinointikulhon, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Lisäksi settiin kuuluu marinadepensseli, jolla marinadi saadaan levitettyä tasaisesti lihan pintaan.

Tämä lahja on erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat antaa lahjan, joka on hyödyllinen ja käytännöllinen. Marinointisetti sopii erinomaisesti esimerkiksi joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai yrityksen merkkipäivälahjaksi. Settiä voi myös personoida yrityksen logolla tai nimellä, mikä tekee siitä entistäkin arvokkaamman ja henkilökohtaisemman lahjan. Tilaa nyt verkkokaupastamme ja yllätä asiakkaasi, työntekijäsi tai yhteistyökumppanisi tällä herkullisella lahjalla!

  • Tilavuus 0,4 l.

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ