Polyesteri kaulanauha

0,27 

Korkealaatuinen ja kestävä polyesterista valmistettu kaulanauha on paitsi käytännöllinen työväline, myös tyylikäs tapa edistää yrityksesi brändiä. Kaulanauhan mitat ovat 20 mm leveä ja 480 mm pitkä, ja se on varustettu metallisella karabiinikoukulla, mikä tekee siitä täydellisen esimerkiksi henkilökortin tai avaimien pitämiseen.

Tämä kaulanauha on erinomainen valinta erilaisille ammattilaisille, kuten hoitajille, jotka tarvitsevat henkilökorttia tai avaimia työpäivänsä aikana. Se ei ainoastaan paranna työn tehokkuutta, vaan myös lisää yrityksesi näkyvyyttä joka kerta, kun sitä käytetään.

Käytämme siirtokuvapainatusta tämän kaulanauhan painamiseen, mikä antaa mahdollisuuden luoda tarkkoja ja kestäviä painatuksia omalla logollasi tai mainosviestilläsi. Tämä kaulanauha on myös loistava mainos- tai jakolahja tapahtumissa, antaen käyttäjilleen käytännöllisen muiston yrityksestäsi.

Ota yhteyttä saadaksesi tarjouksen tai tilataksesi kaulanauhoja omalla logollasi.

Lisätiedot:

  • Koko: 0.38×0.31×0.29
  • Materiaali: Polyesteri
  • Mitat: 20 x 480 mm
  • Painatusmenetelmä: Siirtokuvapainatus
  • Metallinen karabiinikoukku
Valitse väri

Pinkki, Musta, Sininen, Punainen, Valkoinen, Keltainen, Vihreä, Syvänsininen, Vaaleanvihreä, Vaaleanharmaa, Vaaleansininen, Oranssi

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ