KILBY. Kuulokkeet

19,50 

Nämä säädettävät kuulokkeet mikrofonilla ovat laadukas ja käytännöllinen yrityslahja, joka sopii erinomaisesti musiikin ystäville tai videopuheluiden käyttäjille. Kuulokkeet on valmistettu kestävästä ABS- ja PP-materiaalista, joka tarjoaa pitkän käyttöiän. Niissä on neljä painiketta äänensäätöön, kuten voimakkuudensäätö, mikrofonin pois kytkeminen ja mykistys.

Kuulokkeiden taajuus on 20Hz-20KHz ja impedanssi 32Ω, mikä takaa korkealaatuisen äänenlaadun. Kuulokkeissa on 1,85 metrin pituinen johto ja USB A -portti, joka mahdollistaa helpon liittämisen useimpiin laitteisiin.

Kuulokkeet toimitetaan tyylikkäässä mustassa lahjarasiassa, joka tekee niistä ihanteellisen lahjan. Lahjarasian mitat ovat 170 x 185 x 75 mm, joten se on helppo kuljettaa ja säilyttää.

Painotekniikka:

Kuulokkeiden kohokohta on tyylikäs ja kestävä doming-painatus, joka mahdollistaa yrityksesi brändin ja logon painamisen kuulokkeiden pintaan. Doming-painatus antaa kolmiulotteisen efektin ja kestää pitkään, joten se auttaa edistämään yrityksesi brändiä pitkällä aikavälillä.

Lisätiedot:

Kuulokkeiden mitat ovat 0,5 x 0,4 x 0,47 metriä ja ne sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön. Kuulokkeet voidaan säätää sopivaksi jokaiselle käyttäjälle, joten ne ovat erinomaiset esimerkiksi työmatkoille, lentomatkustukseen tai kotona käytettäväksi. Auttaaksesi yritystäsi luomaan positiivista mielikuvaa, voit valita kuulokkeisiin yrityksesi brändiin sopivan värin.

Valitse väri

Harmaa

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ