CORTS. Taskulamppu

4,62 

Monikäyttöinen LED COB -taskulamppu on valmistettu laadukkaasta alumiinista ja sisältää useita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten pullonavaajan, karabiinikoukun ja magneetin. Taskulamppu on varustettu COB LED -tekniikalla, joka tarjoaa kirkkaan ja tehokkaan valon erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Taskulamppu toimii 5 LR44-paristolla, jotka sisältyvät pakkaukseen. Magneetti mahdollistaa helpon kiinnittämisen metallipintoihin, ja karabiinikoukku tekee taskulampun ripustamisesta helppoa.

Painatusvaihtoehdot kuten laser- tai tampopainatus mahdollistavat taskulampun personoinnin yrityksen logolla tai muulla haluamallasi designilla. Tämä tekee siitä erinomaisen mainostuotteen yrityksille ja tapahtumille, ja sopii hyvin mainos- tai liikelahjaksi.

Taskulampun mitat ovat ø15 x 130 mm, ja pakkausmitat ovat 0.32 x 0.31 x 0.34 metriä, mikä tekee siitä kevyen ja helpon kuljettaa.

Tilaa nyt tämä laadukas LED COB alumiininen taskulamppu painatuksella, joka sisältää pullonavaajan, karabiinikoukun ja magneetin. Tarjoa asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille käytännöllinen ja arvostettu lahja, joka edustaa yritystäsi tehokkaasti ja tyylikkäästi

Valitse väri

Musta, Syvänsininen, Satiinihopea

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ