Äyriäissetti Mollusco

45,00  alv 0%

Tyylikäs äyriäissetti on erinomainen yrityslahja, joka sopii erityisesti yrityksille, jotka haluavat tarjota laadukkaita ja käytännöllisiä lahjoja asiakkailleen ja liikekumppaneilleen. Setti sisältää 4 äyriäisaterinta ja 2 äyriäispihtejä, jotka on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja sinkkiseoksesta. Nämä materiaalit takaavat kestävyyden ja pitkäikäisyyden, joten settiä voi käyttää useita kertoja ilman, että sen toimivuus tai ulkonäkö kärsii.

Setti toimitetaan kauniissa lahjalaatikossa, joka tekee siitä entistä houkuttelevamman ja arvokkaan näköisen lahjan. Laatikon ansiosta setti on helppo säilyttää ja kuljettaa, ja se sopii mainiosti esimerkiksi juhliin tai illanistujaisiin, joissa tarjoillaan äyriäisiä.

Koska setti on valmistettu laadukkaista materiaaleista, on käsinpesu suositeltavaa, jotta tuotteet säilyttävät hyvän kuntonsa ja kiiltonsa pitkään. Setin aterinten ja pihdien mitat ovat 13 x 6 x 0,5 cm, mikä tekee niistä sopivan kokoisia käytettäväksi erilaisten äyriäisten käsittelyyn ja nauttimiseen.

Tuotetiedot:

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ