ARTHUR. Viivotin 30 cm PS

0,43 

PS viivoitin 30 cm kohokuvioidulla mitta-asteikolla.

ARTHUR. viivotin on erinomainen valinta lahjaksi yrityksesi liikekumppaneille, asiakkaille tai työntekijöille. Tämä laadukas viivotin on 30 cm pitkä ja siinä on mahdollisuus personointiin omalla painatuksella, mikä tekee siitä erinomaisen mainoslahjan tai lahjan henkilökohtaisella kosketuksella.

Viivotin on valmistettu kestävästä materiaalista ja sen käytännöllinen muotoilu tekee siitä erinomaisen työvälineen. Sen pitkä pituus mahdollistaa tarkan mittauksen, ja sen selkeät numerot ja merkinnät tekevät siitä helpon ja käytännöllisen käyttää.

Viivotin on helppo kuljettaa mukana minne tahansa ja sen käytettävyys mahdollistaa sen monipuolisen käytön kaikilla toimialoilla. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi arkkitehtuurissa, suunnittelussa, teknisissä piirustuksissa tai vain tavallisessa koulutyössä.

Viivotin omalla painatuksella on laadukas ja käytännöllinen lahjaidea, joka jättää vaikutuksen saajiinsa. Se on kestävä, luotettava ja kätevä työväline, joka auttaa pitämään mittaukset tarkkoina ja työn tehokkaana. Sen personointi omalla painatuksella tekee siitä erinomaisen markkinointi- tai lahjatuotteen, joka jättää vaikutuksen vastaanottajaan.

Logo painatustavat: UV-painatus, Silkkipainatus

Lisätiedot:

  • 0.43×0.24×0.30
  • PS-muovia
  • Tehty Euroopassa
  • 309 x 32 x 2 mm
Valitse väri

Valkoinen

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ