GRANJA. Alumiininen taskulamppu

6,30 

Alumiininen LED-taskulamppu on erinomainen mainos- tai yrityslahja, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja käytännöllisen toimivuuden. Taskulamppu sisältää 2 AA-paristoa ja toimitetaan lahjarasiassa, mikä tekee siitä täydellisen lahjan asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille. Taskulampun mitat ovat ø29 x 163 mm ja laatikon koko on 35 x 175 x 35 mm.

Alumiinirunko on kestävä ja laadukas, ja LED-valo takaa kirkkaan ja pitkäkestoisen valaistuksen erilaisissa käyttökohteissa. Taskulamppuun voidaan painaa yrityksesi logo tai muu haluamasi design, jolloin se toimii myös tehokkaana mainosvälineenä. Voit kysyä lisää painatusmahdollisuuksista asiakaspalvelustamme.

Painatustavat, kuten doming ja laser, mahdollistavat taskulampun personoinnin laadukkaasti ja tyylikkäästi. Alumiininen LED-taskulamppu on ihanteellinen valinta yrityslahjaksi, joka yhdistää käytännöllisyyden, kestävyyden ja tyylikkyyden.

Hanki nyt tämä laadukas alumiininen LED-taskulamppu omalla painatuksella ja tarjoa asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille käytännöllinen, arvostettu ja tehokas lahja, joka edustaa yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Valitse väri

Musta

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ