Top-10 suosituimmat yrityslahjat

Top-10 suosituimmat yrityslahjat

Suosituimmat yrityslahjat vaihtelevat ajankohdasta, trendeistä ja toimialasta riippuen. Tässä on kuitenkin TOP-10 lista suosituista yrityslahjoista, jotka ovat yleensä hyvin vastaanotettuja:

  1. Lahjakortit: Lahjakortit ovat helppo ja joustava lahja, joka antaa vastaanottajalle mahdollisuuden valita itse mieluisa tuote tai palvelu.
  2. Elektroniset laitteet: Pienet elektroniset laitteet, kuten power bankit, Bluetooth-kaiuttimet, kuulokkeet tai muistitikut, ovat käytännöllisiä ja arvostettuja lahjoja.
  3. Kirjoitusvälineet: Laadukkaat mainoskynät ja kynäsetit ovat klassisia yrityslahjoja, jotka ovat edelleen suosittuja.
  4. Termospullot ja mukit: Laadukkaat termospullot omalla painatuksella ja mukit ovat käytännöllisiä lahjoja, jotka muistuttavat vastaanottajaa yrityksestäsi joka kerta, kun he käyttävät niitä.
  5. Käytännölliset toimistotarvikkeet: Esimerkiksi muistikirjat painatuksella, kalenterit, hiirimatot tai pöytäkellot ovat hyödyllisiä lahjoja, joita vastaanottaja voi käyttää päivittäin.
  6. Matkailutarvikkeet: Matkatavaralaput, kaulatyynyt, matkalaukkuvaakat tai passikotelot ovat sopivia lahjoja liikematkustajille.
  7. Ekologiset liikelahjat: Ympäristötietoisille yrityksille sopivia lahjoja ovat esimerkiksi kestävät ostoskassit, kasvipohjaiset kynät tai kierrätetyistä materiaaleista valmistetut tuotteet.
  8. Ruoka- ja juomalahjat: Laadukkaat suklaat, herkkukorit, viini- tai olutlahjapakkaukset ovat suosittuja lahjoja, mutta muista ottaa huomioon vastaanottajan mieltymykset ja mahdolliset ruoka-aineallergiat.
  9. Henkilökohtaiset lahjat: Monogrammilla varustetut tuotteet, kuten laukut, vaatteet tai asusteet, voivat olla harkittuja ja arvostettuja lahjoja.
  10. Kokemukset: Lahjakortit erilaisiin elämyksiin, kuten kylpylälomiin, ravintolailtoihin tai harrastustoimintaan, voivat olla mieleenpainuvia ja arvostettuja lahjoja.

Muista aina miettiä lahjan vastaanottajan tarpeita, mieltymyksiä ja toimialaa sekä yrityksesi brändiä ja budjettia valitessasi sopivaa yrityslahjaa. Voit lukea täältä miten valita sopiva yrityslahja?

Katso suosituimpia yrityslahja kategorioita