Erilaiset yrityslahjat

Erilaiset yrityslahjat –  5 ideaa hieman erilaiseksi mainoslahjaksi

Jos etsit hieman erilaisia ​​yrityslahjoja, tässä on joitain ideoita:

  1. Kestävät liikelahjat – Voit harkita lahjoja, jotka ovat kestäviä ja ekologisia, kuten bambu-astioita, kierrätysmateriaaleista valmistettuja noteerausmerkkejä tai uudelleen käytettäviä juomapulloja. Tämä on erinomainen tapa osoittaa yrityksesi huolenaiheet ympäristöstä ja samalla tarjota arvokas ja käyttökelpoinen lahja.
  2. Kokemuslahjat – Kokemuslahjat ovat loistava vaihtoehto, koska ne tarjoavat elämyksen ja muistoja. Voit antaa lahjaksi viininmaistelukurssin, ravintolaillallisen tai kuumailmapallolennon. Tämä on erinomainen tapa antaa lahja, joka erottuu massasta ja tarjoaa henkilökohtaisen kosketuksen.
  3. Taide- tai käsityölahjat – Jos yrityksesi asiakkaat tai henkilöstö ovat kiinnostuneita taiteesta tai käsityöstä, voit harkita taide- tai käsityöläisen teoksen lahjoittamista. Voit myös järjestää taidekursseja tai käsityöpajoja, joissa henkilökunta voi kehittää luovuuttaan ja rentoutua samalla.
  4. Hyvinvointilahjat – Hyvinvointilahjat ovat loistava tapa tarjota henkilökunnalle arvokasta aikaa itselleen. Voit antaa lahjaksi esimerkiksi joogatunteja, hierontalahjakortteja tai lahjakortteja luontoretkille. Tämä auttaa henkilökuntaa rentoutumaan ja lataamaan akkujaan.
  5. Digitaaliset lahjat – Digitaaliset lahjat ovat kasvava trendi, koska ne ovat käteviä ja helppoja lähettää. Voit antaa lahjaksi esimerkiksi sähköisiä lahjakortteja, musiikkilahjoja tai e-kirjoja. Tämä on hyvä tapa antaa lahja, joka on heti käyttövalmis ja joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä erilaisista yrityslahjoista. Valitse yrityslahja, joka heijastaa yrityksesi arvoja ja jonka uskot vastaanottajien arvostavan. Katso myös vinkit yrityslahjan valintaan.

Katso alta suosituimpia yrityslahja kategorioita