Tolkien. Muistikirja

0,79 

Tämä puolijäykkä PP-kantisella muistikirjalla on erinomainen valinta yrityslahjaksi tai mainoslahjaksi. Muistikirjassa on 140 tyhjää sivua, joten se sopii hyvin muistiinpanojen, luonnosten tai ideoiden kirjaamiseen. Muistikirjan koko on B6, 120 x 180 mm, joten se on sopivan kokoinen kuljetettavaksi mukana.

Muistikirjan kansi on valmistettu kestävästä ja puolijäykästä PP-materiaalista, joka suojaa sivuja ja antaa muistikirjalle tyylikkään ilmeen. Muistikirjassa on silkkipainatusmahdollisuus, joka mahdollistaa halutun tekstin, logon tai kuvan painamisen sen kanteen.

Tämä muistikirja painatuksella on käytännöllinen ja tyylikäs valinta liikelahjaksi, messulahjaksi tai muuksi mainoslahjaksi. Muistikirjan sivut ovat tyhjiä, joten se soveltuu monenlaiseen käyttöön. Muistikirja on myös kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii esimerkiksi kokousmatkoille tai työmatkoille. Tämä B6-kokoinen muistikirja silkkipainatuksella on tyylikäs ja käytännöllinen valinta monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Valitse väri

Vaaleanvihreä, Oranssi

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ