STERLING. Sateenvarjo

5,98 

Polyesterisateenvarjo on erinomainen mainostuote, joka sopii loistavasti niin liike- kuin yrityslahjaksikin. Laadukkaasta polyesterista valmistettu sateenvarjo tarjoaa luotettavan suojan sateelta ja kestää hyvin käyttöä. Automaattinen avausmekanismi tekee sateenvarjon käytöstä vaivatonta – paina vain nappia ja se avautuu nopeasti ja turvallisesti.

Metallikahva on paitsi tyylikäs, myös kestävä ja mukava kädessä. Sateenvarjon kahdeksan paneelin rakenne antaa sille vahvuutta ja pitkäikäisyyttä. Sateenvarjon halkaisija on 1000 mm ja korkeus 900 mm.

Sateenvarjoon voidaan painattaa valitsemasi logo tai design joko siirtokuvapainatuksella tai tekstiilipainatuksella, mikä tekee siitä erinomaisen mainosvälineen yrityksille ja tapahtumille. Painatus lisää sateenvarjon näkyvyyttä ja tekee siitä entistä persoonallisemman.

Pakkausmitat ovat 0.48 x 0.27 x 0.27 metriä, mikä tekee sateenvarjosta helpon kuljettaa ja säilyttää.

Tilaa nyt tämä laadukas polyesterisateenvarjo painatuksella, automaattisella avauksella ja metallikahvalla, ja tarjoa käytännöllinen ja tehokas mainostuote asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille.

Valitse väri

Keltainen

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ