Rius. Laukku

0,55 

Kuitukangas laukku tai toiselta nimeltään narureppu on erinomainen yrityslahja, joka sopii monenlaiseen käyttöön. Narureppu on valmistettu kevyestä ja kestävästä 80 g/m² kuitukankaasta, joka on ympäristöystävällinen materiaali. Laukun koko on 370 x 410 mm, joten se sopii hyvin monenlaisen tavaran kuljettamiseen.

Laukkuun voidaan toteuttaa painatus siirtokuvapainatuksella, joka mahdollistaa yrityksesi brändin ja logon painamisen laukun pintaan. Painatus on tarkka ja kestävä, joten se säilyy laukussa hyvin pitkään ja auttaa edistämään yrityksesi brändiä.

Lisätiedot:

Narurepun mitat ovat 0.37 x 0.26 x 0.34 metriä ja se on valmistettu kevyestä 80 g/m² kuitukankaasta, mikä tekee siitä helpon kuljettaa ja säilyttää. Laukku sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön, kuten ostosten tai työtarvikkeiden kuljettamiseen. Narureppuja voidaan käyttää myös mainoslaukkuna esimerkiksi tapahtumissa tai messuilla.

Huomioithan, että valittavanasi on laaja valikoima eri värejä, joten voit valita juuri sinun yrityksesi brändiin sopivan värin.

Valitse väri

Valkoinen, Vihreä

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ