POPPINS. Sateenvarjo

9,34 

Polyestersateenvarjo on täydellinen lisävaruste niin arkeen kuin juhlaan, suojaten sinua luotettavasti sateelta. Tämä laadukas sateenvarjo on valmistettu kestävästä 190T polyesterista ja siinä on 8 paneelia, jotka antavat sille erinomaisen rakenteen ja vahvuuden. Sateenvarjon halkaisija on 1010 mm ja korkeus 870 mm.

Automaattinen avausmekanismi tekee sateenvarjon käyttämisestä helppoa ja vaivatonta – paina vain nappia ja se aukeaa nopeasti ja turvallisesti. Muovikahva on mukava kädessä ja antaa hyvän otteen sateenvarjosta myös märissä olosuhteissa.

Tuotteen mukana tulee myös kätevä pussi, jonka avulla sateenvarjon säilyttäminen ja kuljettaminen on helppoa. Pussin koko on 0.93 x 0.15 x 0.47 metriä.

Lisäksi sateenvarjoon on mahdollista saada tekstiilipainatus omalla logolla tai muulla haluamallasi kuviolla. Painatus tekee sateenvarjosta entistä persoonallisemman ja se toimii erinomaisena mainosvälineenä yrityksille ja tapahtumille.

Osta nyt tämä laadukas polyestersateenvarjo logo painatuksella ja automaattisella avausmekanismilla, muovikahvalla sekä säilytyspussilla ja varmista, että olet aina valmiina kohtaamaan sateen – tyylikkäästi ja käytännöllisesti.

Valitse väri

Musta, Punainen

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ