Nonie. Olkalaukku

1,90 

Tämä olkalaukku kuitukankaasta on tyylikäs ja käytännöllinen yrityslahja, joka sopii monenlaiseen käyttöön. Laukun yläosa on valmistettu kestävästä 135 g/m² kuitukankaasta, kun taas loput osat ovat valmistettu kevyemmästä 100 g/m² kuitukankaasta. Laukun mitat ovat 355 x 300 x 80 mm, joten se on tarpeeksi tilava kuljettaakseen useita tavaroita.

Laukussa on kätevä olkahihna, jonka avulla sitä on helppo kantaa mukana. Laukun yläosassa on myös vetoketjullinen suljenta, joka pitää tavarat turvallisesti paikoillaan.

Olkalaukku voidaan personoida siirtokuvapainatuksella, joka mahdollistaa yrityksesi brändin ja logon painamisen laukun pintaan. Painatus on tarkka ja kestävä, joten se säilyy laukussa hyvin pitkään ja auttaa edistämään yrityksesi brändiä.

Lisätiedot:

Olkalaukun mitat ovat 0.63 x 0.39 x 0.32 metriä ja se on valmistettu kevyestä ja kestävästä kuitukankaasta. Laukku sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön, kuten ostosten kuljettamiseen tai vaikkapa työtarvikkeiden säilyttämiseen. Laukku voidaan käyttää myös mainoslaukkuna esimerkiksi tapahtumissa tai messuilla.

Huomioithan, että valittavanasi on laaja valikoima eri värejä, joten voit valita juuri sinun yrityksesi brändiin sopivan värin. Olkalaukku on käytännöllinen ja kestävä lahja, joka auttaa yritystäsi luomaan positiivista mielikuvaa asiakkaiden ja liikekumppaneiden keskuudessa.

Valitse väri

Musta, Syvänsininen, Vaaleanharmaa

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ