Muistivihko

0,28 

Tämä yksilöllisesti painettava muistio on loistava tapa pitää muistiinpanot ja ideat järjestyksessä. Se on kätevä ja tyylikäs lisä päivittäisiin työkaluihin, ja se tarjoaa erinomaisen tavan edustaa yrityksesi brändiä ja viestiä.

Muistio sisältää 60 värillistä sivua, jotka antavat runsaasti tilaa muistiinpanoille ja ideoille. Se on valmistettu korkealaatuisesta paperista, joka kestää hyvin käyttöä ja kulutusta. Muistion koko on 65 x 100 mm, joten se sopii helposti taskuun tai laukkuun mukaan.

Muistiossa on silkkipainatus, joka mahdollistaa yrityksesi logon, nimen tai muun viestin lisäämisen sen kanteen. Tämä tekee siitä erinomaisen liikelahjan työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tai käytettäväksi yritystapahtumissa ja messuilla.

Tämä muistio on mitoiltaan 0,29 x 0,23 x 0,27 metriä, ja se on pakattu huolellisesti, jotta se saapuu sinulle hyvässä kunnossa. Osta tämä yksilöllisesti painettu muistio ja anna sen auttaa sinua pitämään työsi järjestyksessä samalla edustaen yrityksesi brändiä ja viestiä.

 

Valitse väri

Valkoinen, Keltainen, Vaaleansininen

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ