Marieta Stylus. Kuulakärkikynä

0,74 

Elegantti metallinen kuulakärkikynä on varustettu sinisellä patruunalla ja modernilla “touch pen” -ominaisuudella. Kynä sopii täydellisesti sekä perinteiseen kirjoittamiseen että kosketusnäyttölaitteiden käyttöön. Sen hienostunut muotoilu ja monipuolisuus tekevät siitä ihanteellisen lahjan tai mainostuotteen.

Painatustavat:

Valittavana on kaksi painatustapaa, jotta voit valita yrityksellesi parhaiten sopivan menetelmän:

  • Laserkaiverrus: Tämä kestävä ja tarkka painatusmenetelmä kaivertaa haluamasi kuvion tai tekstin suoraan metalliseen kynän runkoon. Laserkaiverrus on erittäin kestävä eikä kulu pois ajan myötä.
  • Tampopainatus: Tämä painatusmenetelmä sopii hyvin pienille ja epätasaisille pinnoille, kuten kynille. Se mahdollistaa tarkan ja kestävän painatuksen kynän pinnalle.

Lisätiedot:

  • Mitat: Kynän koko on ø11 x 143 mm, mikä tekee siitä sopivan kokoisen useimpiin käsiin ja käyttötarkoituksiin.
  • “Touch pen” -ominaisuus: Tämän monipuolisen kynän toinen pää on suunniteltu toimimaan kosketuskynänä, joka on yhteensopiva useimpien kosketusnäyttölaitteiden kanssa. Voit helposti vaihtaa kirjoittamisesta laitteesi käyttöön ilman erillistä kosketuskynää.

Tilaa nämä tyylikkäät metalliset kuulakärkikynät sinisellä patruunalla ja “touch pen” -ominaisuudella, ja erota yrityksesi edukseen korkealaatuisilla ja monipuolisilla mainostuotteilla.

Valitse väri

Sininen, Valkoinen, Keltainen, Vihreä, Viininpunainen, Oranssi, Turkoosi

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ