Kiwu. Kuulakärkikynä

0,28 

Tämä kiiltävä viimeistelyllä varustettu ABS-kuulakärkikynä on laadukas ja tyylikäs yrityslahja, joka sopii erinomaisesti asiakkaillesi ja liikekumppaneillesi. Kynän mukana tulee X20 varapatruuna ja siinä on sininen muste, joka antaa korkealaatuisen kirjoitusjäljen. Kynän mitat ovat ø11 x 139 mm, joten se sopii hyvin käteen ja sen käyttö on mukavaa.

Kynässä on kiiltävä viimeistely, joka antaa sille tyylikkään ja ammattimaisen ilmeen. Kynän varmistusmekanismi on kestävä ja luotettava, joten sen käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Painotekniikat:

Tarjoamme kaksi erilaista painotekniikkaa, joilla voit personoida kuulakärkikynät yrityksesi brändin mukaisesti.

  • UV-painatus: Tämä nopea ja kestävä painotekniikka mahdollistaa kuvien ja tekstin painamisen tasaisille pinnoille, kuten kynän runkoon.
  • Tampopainatus: Tämä joustava painotekniikka mahdollistaa kuvien painamisen myös epätasaisille pinnoille, kuten kynän klipsiin.

Huomioithan, että molemmat painotekniikat tarjoavat pitkäkestoisen ja tyylikkään lopputuloksen.

Lisätiedot:

Tämä kuulakärkikynä sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön, kuten töihin, kouluun tai vaikkapa kotikirjoittamiseen. Sen tyylikäs muotoilu ja luotettava toimivuus auttavat tekemään kynästä käyttäjän suosikin. Kynän korkea laatu takaa sen, että se kestää pitkään, mikä edistää yrityksesi brändiä pitkällä aikavälillä. Valitse vain yrityksesi brändiin sopiva painatus ja sinulla on täydellinen yrityslahja.

Valitse väri

Musta

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ