GRAFIT COLOUR. Lyijykynä

0,15 

Puinen lyijykynä logo painatuksella on hieno yrityslahja, joka yhdistää klassisen muotoilun ja ympäristöystävälliset materiaalit. Kynä on valmistettu kestävästä puusta, ja se on erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat korostaa ympäristövastuutaan ja tarjota asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille käytännöllisen ja tyylikkään lahjan. Kynän mitat ovat 11 x 175 x 7 mm.

Huomioithan, että kynä toimitetaan ilman teroitusta. Tämä antaa vastaanottajalle mahdollisuuden teroittaa kynän juuri haluamansa mittaiseksi ja muotoiseksi.

Valittavissa olevat painatustavat, kuten UV-painatus ja tampopainatus, mahdollistavat kynän personoinnin yrityksen logolla tai muulla haluamallasi designilla. Tämä tekee siitä erinomaisen mainostuotteen yrityksille ja tapahtumille, ja sopii hyvin yrityslahjaksi.

Hanki nyt tämä laadukas puinen lyijykynä omalla logopainatuksella ja tarjoa asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille käytännöllinen, arvostettu ja ympäristöystävällinen lahja, joka edustaa yritystäsi erinomaisesti.

Valitse väri

Sininen, Punainen, Valkoinen

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ