BRISTOL. Sublimoitu kaulanauha

40,65 

Tämä sublimoitu polyesteri-kaulanauha karabiinikoukulla ja turvalukolla on erinomainen tapa edustaa yritystäsi ammattimaisesti ja tyylikkäästi. Kaulanauha voidaan painaa molemmille puolille, joten se antaa runsaasti tilaa yrityksesi logon tai viestin esittelylle.

Kaulanauha on valmistettu kestävästä polyesterimateriaalista, joka tekee siitä pitkäikäisen ja kestävän. Nauhassa on turvalukko, joka takaa sen, ettei kaulanauha tartu kiinni mihinkään ja takaa käyttäjän turvallisuuden. Karabiinikoukku helpottaa kaulanauhan kiinnittämistä erilaisiin kohteisiin.

Huomaa, että koska kaulanauha on aina räätälöitävä, alle 25 kappaleen tilauksissa on suurempi aloituskustannus. Tämä tuote on kuitenkin erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat luoda positiivista mielikuvaa asiakkaidensa ja liikekumppaneidensa keskuudessa.

Kaulanauha on mitoiltaan 20 x 470 mm, joten se sopii hyvin käytettäväksi erilaisissa tapahtumissa, konferensseissa ja messuilla joissa kaulanauha painatuksella on suosittu yrityslahja, sillä se voi auttaa yritystäsi luomaan positiivista mielikuvaa asiakkaiden ja liikekumppaneiden keskuudessa. Tilaa nyt tämä kaulanauha omalla logolla painettuna ja anna yrityksesi brändin loistaa ammattimaisesti ja tyylikkäästi.

Valitse väri

Valkoinen

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ