Black Line tietokonereppu

32,00  alv 0%

Black Line tietokonereppu on toimiva ja hyvin suojaava reppu etätoimistoon, reissukäyttöön tai yrityslahjaksi. Repussa kulkee suurempikin kannettava tietokone omassa pehmustetussa lokerossa, jolloin se pysyy hyvin suojassa kolhuja ja naarmuja vastaan. Monikäyttöisessä repussa on lisäksi useita pienempiä, vetoketjullisia taskuja, joihin voi sijoittaa esimerkiksi laturit, hiiret, headsetit / kuulokkeet, puhelinten lisäakut / virtapankit sekä muut modernissa etätyössä monesti tarvittavat laitteet. Pienempiin taskuihin on helppo järjestää esim. Apple Macbookeissa usein tarvittavat donglet / adapterit vaikkapa videotykin HDMI-liitäntää varten.

Tietokonereppu Black Line – tietoja

  • Koko: 32 x 16 x 46 cm
  • Tilavuus: noin 24 litraa
  • Tietokonelokero: Suurellekin läppärille soveltuva, pehmustettu ja suojattu lokero
  • Etutaskut: Kolme vetoketjullista etutaskua
  • Kantokahvat: Tukevat kantokahvat jotka voi piilottaa

Reppu painatuksella tai laukku logolla tietokoneelle on erittäin suosittu yritystuote, koska se todistetusti suojelee yrityksen kallista tietokonekalustoa etätöissä. Tietokonelaukun edullinen hinta kuittaantuu moninkertaisesti jo yhdellä säästetyllä läppärin huoltokerralla. Pehmustettu laukku suojaa tietokonetta iskujen lisäksi myös äkillisiltä lämpötilan vaihteluilta sekä kosteudelta.

Runsaasti matkustavien työntekijöiden käytössä tietokonereppu on lähes välttämätön hankinta. Black Line -läppärireppu soveltuu pääsääntöisesti lentoyhtiöiden käsimatkatavaraksi, ja se suojaa yrityksen arvokasta tietokonetta myös vapaa-ajalla. Reppumallinen tietokonelaukku helpottaa matkustamista myös siinä, että se jättää molemmat kädet vapaaksi.

Black Line tietokonereput ja laukut ovat muotoilultaan klassisia matkareppuja, ja väritykseltään hillityn mustia. Niiden pienet yksityiskohdat esimerkiksi vetoketjujen vetimissä tekevät niistä tyylikkäitä ilman, että yksityiskohdat erottuvat liikaa.

Katso myös verkkokaupan muut tietokonelaukut ja tietokonereput painatuksella

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ