ALVA. Kuulamustekynä alumiinia

1,90 

Tyylikäs ja toimiva alumiininen kuulamustekynä on erinomainen valinta yrityksen brändäyksen levittämiseen. Kynässä on mukava kumipinnoite, joka antaa miellyttävän ja tukevan otteen, mikä tekee kirjoittamisesta sujuvaa ja mukavaa. Kynän minimalistinen ja elegantti muotoilu sopii hyvin kaikkiin toimistoympäristöihin.

Kynässä on kestävä alumiinirunko, joka on suunniteltu kestämään pitkään. Kynän pituus on 136 mm ja halkaisija 10 mm, joka on juuri oikea koko pitkäkestoiseen kirjoittamiseen. Musta muste takaa selkeän ja sotkemattoman kirjoitusjäljen.

Yrityksen logo tai viesti voidaan painaa kynään kolmella eri menetelmällä: UV-painatuksella, rotaatiolaserilla tai laserkaiverruksella. UV-painatus mahdollistaa värikkäät ja yksityiskohtaiset tulosteet, kun taas laserkaiverrus antaa pysyvän ja tyylikkään tuloksen. Rotaatiolaser on erityisen sopiva pyöreille tai kaareville pinnoille, kuten tämän kynän rungolle.

Tämä alumiininen kuulamustekynä on paitsi käytännöllinen ja laadukas toimistotarvike, myös hienovarainen ja tyylikäs tapa edistää yrityksen brändiä. Se on ihanteellinen liikelahja asiakkaille, kumppaneille tai työntekijöille.

Valitse väri

Musta, Sininen, Punainen, Vaaleanvihreä, Oranssi, Metalli

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ