ALCOTT A6. Muistikirja A6

0,89 

Tee tuotteen valinnat

 • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

  • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
  • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
  • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

0,89 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

A6 muistikirja omalla painatuksella ja pyöristetyillä kulmilla. 80 tyhjää kierrätyspaperisivua peräisin kestävän kehityksen metsätaloudesta.

Tämä A6-muistikirja omalla painatuksella on erinomainen valinta lahjaksi yrityksesi liikekumppaneille, asiakkaille tai työntekijöille. Muistikirjassa on pahvikannet (250 g/m²), jotka on personoitavissa omalla painatuksella, mikä tekee siitä erinomaisen markkinointituotteen tai liikelahjan henkilökohtaisella kosketuksella.

Muistikirjan kompakti koko mahdollistaa sen helpon kuljettamisen mukana minne tahansa, ja sen sivuilla on runsaasti tilaa muistiinpanojen, ideoiden ja ajatusten kirjaamiseen. Pahvikannet ovat kestävät ja suojaavat muistikirjaa, jolloin se säilyy pidempään ja on käytettävissä aina tarvittaessa.

Tämä A6-muistikirja on erinomainen tapa pitää ajatukset ja ideat järjestyksessä, ja sen personointi omalla painatuksella tekee siitä arvostetun lahjan tai mainoslahjan, joka edistää yrityksesi brändiä. Sen käytännöllisyys, kestävyys ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä arvostetun lahjan vastaanottajalle.

Tämä A6-muistikirja omalla painatuksella on laadukas ja käytännöllinen lahjaidea, joka jättää vaikutuksen saajiinsa. Se on kestävä, luotettava ja kätevä työväline, joka auttaa pitämään ajatukset järjestyksessä ja työn tehokkaana.

Logon merkkaustavat: Silkkipainatus, Siirtokuvapainatus

Lisätiedot:

 • 0.32×0.22×0.30
 • Pahvi
 • Ympäristöystävällinen tuote, (ekologinen valinta) Koko A6, Tyhjät sivut
 • 100 x 145 mm
Valitse väri

Natural