ALCOTT A5.Muistikirja A5

1,43 

Tee tuotteen valinnat

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden minimitilausmäärät ja aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.
    • Yksiväripainatus musta tai valkea, minimitilausmäärä 15 kpl
    • Muut värit tai moniväripainatus, kaikkien painatusten täytyy olla saman kokoiset ja samassa kohdassa; minimitilausmäärä 50 kpl

1,43 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Tämä A5-kokoinen muistikirja on ihana ja ympäristöystävällinen lahjaidea asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja työntekijöille. Muistikirja on valmistettu kestävästä kehityksestä peräisin olevasta kierrätyspaperista, ja siinä on pahvikannet (250 g/m²) ja pyöristetyt kulmat. Muistikirjassa on 80 tyhjää sivua, joten se sopii erinomaisesti ideoiden kirjaamiseen, muistiinpanojen tekemiseen tai luonnosteluun.

Voit personoida muistikirjan omalla logollasi käyttäen silkkipainatusta tai siirtokuvapainatusta. Tämä antaa muistikirjalle yksilöllisen ja tyylikkään ilmeen samalla, kun se edistää yrityksesi brändiä. Pakkauksen koko on 0.31×0.23×0.30 metriä ja muistikirjan koko on 140 x 210 mm.

Muistikirjan kierrätyspaperi on kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön. Muistikirja on helppo puhdistaa ja kestää kulutusta pitkään.

Muistikirja omalla painatuksella on erinomainen lahjaidea ympäristötietoisille henkilöille, jotka arvostavat kestävää ja ympäristöystävällistä kulutusta. Lahja on ihana tapa osoittaa yrityksesi vastuullisuutta ja sitoutumista ympäristöystävällisiin arvoihin.

Valitse väri

Natural