Yrityslahjat jouluna

Tässä muutamia ideoita joululahjaksi yrityslahjaksi:

 • Personoitu lahjakori – Voit koota yksilöllisen lahjakorin, joka sisältää yrityksen tuotteita tai muita lahjaideoita. Voit myös lisätä henkilökohtaisen kosketuksen liittämällä mukaan jokaisen vastaanottajan nimen.
 • Yrityksen logolla varustettu mainostuote – Voit tilata esimerkiksi kahvimukit, t-paidat tai avaimenperät, joissa on yrityksen logo tai slogan. Tämä on hieno tapa tuoda yrityksen brändi esiin mainoslahjan saajan arjessa.
 • Hyväntekeväisyyslahja – Voit lahjoittaa yrityksen puolesta hyväntekeväisyysjärjestöille tai aloittaa lahjoituskampanjan, jossa yrityksen työntekijät voivat lahjoittaa haluamansa summan. Tämä on erittäin arvokas tapa tukea hyviä tarkoituksia ja tehdä samalla hyvää ympäröivälle yhteisölle.
 • Henkilökunnan palkitseminen – Joulun aika on loistava mahdollisuus palkita yrityksen henkilökuntaa heidän ahkerasta työstään. Voit järjestää henkilökunnalle erityisiä palkintoja, kuten lahjakortteja tai muita palkintoja, jotka voivat olla henkilöstön mielestä arvokkaita.
 • Virkistyspäivä – Yksi tapa kiittää henkilöstöä on järjestää heille virkistyspäivä, jossa he voivat rentoutua ja pitää hauskaa. Tämä voi sisältää esimerkiksi retken luontoon, yhteisen lounaan tai elokuvailtaa.
 • Koristelu – Voit koristella yrityksen tilat jouluteemalla luomalla tunnelmallisen ilmapiirin. Voit myös lahjoittaa työntekijöille joulukoristeita heidän kotiinsa.
 • Yrityksen uudet tuotteet – Joulunaika on erinomainen aika lanseerata uusia tuotteita tai palveluita. Voit antaa asiakkaille alennuskuponkeja tai muita tarjouksia, jotka rohkaisevat heitä kokeilemaan uusia tuotteita.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä joululahjaideoista yrityslahjaksi. Valitse lahja, joka sopii yrityksesi tyyliin ja henkilökunnan mieltymyksiin.

Ideoita yrityslahjoiksi jouluna

Mitä painattaa yrityslahjaan jouluna?

Jouluna yrityslahjan painatuksessa kannattaa ottaa huomioon sekä lahjan saaja että lahjan tarkoitus. Tässä muutamia ideoita, joita voit harkita painattamiseen yrityslahjaan jouluna:

 1. Yrityksen logo: Painattamalla yrityksen logon lahjaan annat lahjalle yrityksesi tunnistettavan leiman. Tämä voi auttaa vahvistamaan brändiäsi ja luomaan yhteyden yritykseesi.
 2. Toivotus tai tervehdys: Joululahjaan voi painattaa yksinkertaisen joulutervehdyksen, kuten “Hyvää joulua” tai “Iloista joulua”. Voit myös lisätä yrityksesi nimen tervehdyksen yhteyteen.
 3. Motivoiva tai inspiroiva lainaus: Valitse mieleinen lainaus, joka sopii yrityksesi arvoihin tai joka voi inspiroida ja motivoida lahjan saajaa.
 4. Räätälöity viesti: Voit lisätä henkilökohtaisen kosketuksen lahjaan painattamalla työntekijän nimen tai nimikirjaimet lahjaan. Tämä tekee lahjasta ainutlaatuisen ja arvostetun.
 5. Vuoden saavutukset: Jos haluat korostaa yrityksesi saavutuksia vuoden aikana, voit painattaa lyhyen listan tai kuvauksen saavutuksista lahjaan.
 6. Jouluaiheinen kuva tai kuvio: Joululahjaan voi painattaa kuvan tai kuvion, joka liittyy jouluun, kuten lumihiutaleita, joulukuusia tai muita joulukoristeita.
 7. Yrityksen motto tai arvot: Painattamalla yrityksesi motto tai arvot lahjaan voit muistuttaa työntekijöitä siitä, mihin yrityksesi pyrkii ja mikä on sen tavoite.

Muista valita painatus, joka sopii lahjan tyyliin ja materiaaliin. Lisäksi kannattaa varmistaa, että painatus on laadukasta ja kestävää, jotta se säilyy hyvänä lahjan koko eliniän ajan.