PETER. Muistilappusetti

0,98 

Spiraalimuistilappusetti on erinomainen työkalu muistiinpanojen tekemiseen ja ideoiden kirjaamiseen niin kotona, työpaikalla kuin koulussakin. Tämä kompakti ja monipuolinen muistilappusetti sisältää kuusi erilaista lapputyyppiä, joista jokaisessa on 25 muistilappua. Setti sopii täydellisesti monenlaisiin tarpeisiin, kuten muistutusten, tehtävälistojen ja viestien kirjoittamiseen. Sopii myös erinomaisesti mainos- tai liikelahjaksi.

Muistilappuset on valmistettu laadukkaasta 70 g/m² voimapaperista, joka kestää hyvin käyttöä ja pysyy siistinä pitkään. Pahvikannet suojaavat muistilappuja kuljetuksen aikana ja antavat setille tyylikkään ulkonäön.

Spiraalimuistilappusetin koko on 75 x 70 mm ja se on helppo ottaa mukaan laukussa tai taskussa. Setin mitat pakattuna ovat 0.35 x 0.26 x 0.23 metriä.

Lisäksi muistilappusettiin on mahdollista saada tampopainatus tai silkkipainatus omalla logolla tai muulla haluamallasi designilla. Painatus tekee muistilappusetistä entistä persoonallisemman ja se toimii erinomaisena mainosvälineenä yrityksille ja tapahtumille.

Hanki nyt tämä käytännöllinen ja tyylikäs spiraalimuistilappusetti ja varmista, että tärkeät muistiinpanot ja ideat pysyvät tallessa.

Valitse väri

Natural

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ