Griet. Kansio A5

27,60 

A5 PU-kansion omalla painatuksella on täydellinen mainoslahja, joka yhdistää toiminnallisuuden ja tyylikkyyden. Kansio on valmistettu kestävästä polyuretaanista ja sen koko on 170 x 240 mm, joten se sopii erinomaisesti kokouksiin, toimistoon tai matkalle.

Kansiossa on 70 arkin lehtiö, joka tarjoaa runsaasti tilaa muistiinpanoille ja ideoille. Lisäksi kansion sisäänrakennettu 4000 mAh varavirtalähde mahdollistaa matkapuhelinten (yhteensopiva Androidin ja iOS:n kanssa) ja tablettien lataamisen milloin tahansa. Mukana tulee USB/micro-USB ja iPhone 5-7 -latauskaapeli, joten voit helposti pitää laitteesi ladattuina missä tahansa.

Kansion pintaan voidaan lisätä yrityksesi logo tai viesti tyylikkäällä silkkipainatuksella, joka tekee siitä erottuvan ja mieleenpainuvan mainoslahjan. Kansiolla on mitat 0.33 x 0.25 x 0.19, joten se on kätevä koko kuljettaa mukana ja säilyttää.

Valitse tämä monipuolinen ja käytännöllinen A5 PU-kansio omalla painatuksella, joka on loistava tapa edistää yritystäsi ja tarjota arvokasta lisäarvoa asiakkaillesi ja kumppaneillesi. Tilaa nyt ja anna tämän upean mainoslahjan tehdä vaikutuksen!

Valitse väri

Musta

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ