ELIOT. Toimistosetti

2,84 

Monipuolinen toimistosetti on erinomainen yrityslahja, joka auttaa yritystäsi luomaan positiivista mielikuvaa asiakkaiden ja liikekumppaneiden keskuudessa. Toimistosetti sisältää 160 kierrätyspaperisivua muistilehtiössä, 6 erilaista muistilappua (25 lappua/tyyppi), 12 cm viivoitin, 1 kuulakärkikynä sinisellä musteella, käyntikorttipidike, pahvikannet ja kuminauhan. Setin koko on 110 x 153 mm, joten se on helppo ottaa mukaan ja kuljettaa.

Ympäristöystävälliset materiaalit, kuten kierrätyspaperi ja pahvikannet, tekevät tästä toimistosetistä erinomaisen valinnan yrityksille, jotka haluavat osoittaa sitoutumistaan kestävään kehitykseen. Toimistosetti on suunniteltu olemaan sekä käytännöllinen että tyylikäs, ja sen monipuoliset toiminnot sopivat erinomaisesti toimistoon tai liikkeellä ollessa.

Valittavissa olevat painotekniikat, kuten UV-painatus, tampopainatus ja silkkipainatus, mahdollistavat toimistosetin personoinnin yrityksen logolla tai muulla haluamallasi designilla. Tämä tekee siitä erinomaisen mainosvälineen yrityksille ja tapahtumille, ja sopii hyvin yrityslahjaksi.

Hanki nyt tämä laadukas toimistosetti muistilehtiöllä, muistilapuilla, viivoittimella, kuulakärkikynällä ja käyntikorttipidikkeellä, ja tarjoa asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille käytännöllinen ja arvostettu yrityslahja, joka edustaa yritystäsi tyylikkäästi ja tehokkaasti.

Valitse väri

Natural

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ