CLAUDIUS 8GB. 8GB USB- muistitikku

3,92 

8 GB USB-muistitikku omalla logolla. Muistitikussa on näyttävä kuminen viimeistely ja metalliklipsi. Toimitetaan rasiassa, joten se on erinomainen liikelahja idea.

Tämä 8 GB USB-muistitikku omalla logolla on täydellinen lahja liikekumppaneille, asiakkaille tai työntekijöille. Muistitikun kapasiteetti riittää tallentamaan suuren määrän tärkeitä tiedostoja, kuten dokumentteja, kuvia ja musiikkia, ja se on helppo kuljettaa mukana minne tahansa.

Muistitikku on personoitavissa omalla logolla, joka tekee siitä erinomaisen lahjan yrityksesi brändin edistämiseksi. Voit käyttää sitä markkinointitarkoituksiin, jakaa se osana kampanjaa tai antaa se lahjaksi yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. Sen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Muistitikussa on USB 2.0 -liitäntä, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja sen kompakti koko tekee siitä helpon kuljettaa mukana. Lisäksi sen kestävä rakenne ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä käytännöllisen ja ammattimaisen valinnan.

USB-muistitikku omalla logolla on laadukas ja käytännöllinen lahjaidea, joka jättää vaikutuksen saajiinsa. Se on kestävä, luotettava ja kätevä tallennusväline, joka auttaa pitämään tärkeät tiedostot järjestyksessä ja turvassa.

Painatustavat: Laser, Tampopainatus, Silkkipainatus

Lisätiedot:

  • 0.46×0.24×0.36
  • 56 x 19 x 10 mm | Laatikko: 86 x 45 x 20 mm
Valitse väri

Pinkki, Musta, Sininen, Punainen, Valkoinen, Vaaleanvihreä, Vaaleansininen, Satiinihopea, Oranssi

SOITA JA KYSY LISÄÄ

+358 50 413 8277

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

PAINAMALLA TÄSTÄ